Laget: Hampus, John P, Nikki, Zakaria, Erik R - Simon, Andreas, Amber - Jompa, Ferna, Mats Lu.
Avb: Said, Pär N, Jensa
Gult kort: Jompa, Andreas Ch
Rött kort: John P (min 59)

Vi börjar lite bättre än Önnered. När vi får ner bollen på backen och rullar styr vi spelet men när Önnered får till sitt spel med mer kamp och längre bollar blir det jämnare. Amber får ett skottläge vid straffområdet men tar lite för lång på sig och skottet bockas. Önnered är farliga på sina omställningar och frisparkar men vi har rätt bra koll på dem. Vid en omställning för oss får Jompa bollen strax innanför straffområdet och dribblar förbi sin försvarare och skall 'bara' placera in bollen förbi målvakten men väntar för länge och en försvarare kan komma och bryta. Vi har ett par bra anfall men får inte till avsluten. Önnered får en 2 mot 1 läge och gör mål men blåses av helt riktigt för offside.
0-0 i paus efter en ganska jämn halvlek men där vi har haft lite mer spel och chanser.
I andra halvlek får vi en frispark en bit in på deras planhalva. Frisparken slås över alla och Jompa kommer och slår in bollen i mål men domaren blåser för offside. Jag kan inte avgöra om det var offside men bollen var i luften länge och deras försvarare stog stilla så det är nog tveksamt.
Strax efter får Önnered en hörna, Nikki nickar bort bollen men den slås in mot bortre stolpe där Önnered vinner nickduellen och gör 1-0. En olycka kommer sällan ensam. Några minuter efter deras ledningsmål får John P sin andra varning efter kommer lite sent i en tackling. Vi går ner på en 3-backslinje. Det tar inte många minuter till förän nästa olycka är framme, Zakarias ljumske ger upp och med tanke på att vi från början hade bara 2 renodlade backar får Andreas går ner som mittback. Vi kämpar och för spelet något trots att vi är en man mindre. Vi skapar halvchanser men får inte till sista passningen eller avslutet. Önnered kontrar och får ett friläge, Hampus halvräddar och bollen går i stolpen men deras spelare är precis före våra backar och får in 2-0. Vi försöker men orkar inte hela vägen.
Stor eloge för kämpainsatsen i andra halvlek med en man mindre men det räckte tyvärr inte.